Træf og auktion 10. og 11. marts 2018

Så er det igen tid til en hyggelig weekend i Korsør, hvor vi fra udvalget her i øst håber meget på et stort fremmøde, da vi helt sikkert gør alt hvad der står i vores magt, for at markedsføre disse dage.

Stedet:
Storebælt Camping- og Feriecenter, Storebæltsvej 85, 4220 Korsør tlf. +45 58 38 38 05

Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / hjemmeside: www.storebaeltferiecenter.dk

Centret har 10 luksushytter, som kan bestilles alene af os indtil 15. februar. Dette gøres ved at man ved bestillingen oplyser, at man er deltager i DGK’s arrangement. I øvrigt er det efter princippet "først til mølle!"

 

LØRDAG den 11. marts 2018
Det kendte store træf – køb/salg/bytte, hvor kan bestilles bord på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. DGK kasserer Peter Jacobsen eller pr. tlf. +45 26 57 48 53.

Borde er 180 cm og koster kr. 100 pr stk. – medbringer man eget bord er det også for disse kr. 100 pr. stk.

Der kan stilles op lørdag fra kl. 8 med mulighed for "tyvstart" for de fremlæg-gere, der kommer til Korsør allerede fredag aften.

Dørene åbnes for publikum kl. 10 og der sluttes kl. 15. Der opkræves denne gang ingen entre ved indgangen.

Dansk Grejsamler Klub afholder generalforsamlingen kl. 16.30.

Kl. 18 er der fællesspisning

Der kommer flere detaljer om træffet i næste Loppefisker, hvor der også ind-kaldes officielt til generalforsamling.

 

Auktion søndag den 12. marts 2018

Auktionsformen er den velkendte, når Dansk Grejsamler Klub holder auktion søndag 11. marts 2018 på Storebælt Camping- og Feriecenter i Korsør.

Hvert medlem kan fremlægge indtil 25 lots. Man må gerne tilmelde flere, men kommer der et overvældende antal tilmeldinger, forbeholder auktions-udvalget sig ret til at beskære i listerne. Det vil ske bagfra, hvorfor det altså er en god idé at prioritere sin liste, så de ting, man helst vil af med, står øverst.

Hvert enkelt nummer skal beskrives så præcist, at en køber pr. forhåndsbud ikke føler sig snydt, når han modtager et købt lot med posten.

Tilmelding er bindende. Tilstræb at det enkelte lot kan opnå en mindstepris på 200 kroner. Auktionens startbud er 80 kroner. Fremlægger betaler 20 kro-ner for hvert lot uanset om det sælges eller ej. Køber betaler intet salær.

Tilmelding til auktionen skal ske senest 29. februar 2016 på mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Teksten sendes som vedhæftet fil, men samtidig med teksten lagt ind i mai-lens tekstfelt. Husk navn, medlemsnummer, adresse og telefonnummer på selve listen. Lad være med at nummerere de enkelte lots og lad være med at bruge indrykninger, dobbelt linjeafstand, kursiv og andre gimmicks.

Når man har afleveret listen med sine lots, vil den hurtigt dukke op på hjem-mesiden. Her tildeles hvert enkelt lot et nummer. Når man ser nummeret på sine lots, kan man tage billeder af sine lots og sende dem til webmaster på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Billederne vil komme på hjemmesiden. Det er vigtigt, at hvert enkelt billede får det nummer, det pågældende lot har på hjemmesiden. Skriv kun nummeret, altså ikke "nr. 14," men "14."

Der udsendes ikke et trykt katalog. Auktionskataloget er det, der ligger på hjemmesiden.

I næste nummer af Loppefiskeren kommer der mere om træffet i Korsør.

Allerede nu kan vi dog oplyse, at forhåndsbud sendes til Flemming Petersen senest 6.marts.2017 på 40536114 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..